Търсене
Close this search box.

Новата реалност. Единение на полярностите.

При съединяване на полярности се отделя неограничено количество енергия, което разкрива изобилие от нови възможности. Дава се шанс за трансмутация, на който и да е елемент, и получаване на всякакви химически елементи – над 10 000 вида. При това става възможно и превръщането на един елемент в друг – например от пръст да получим злато…

Ето ги и възможностите:

 1. Получаване на всякакви (на всички) химически елементи във всякакви количества.
 2. Колосална енергия, при това, концентрирана в малък обем, с възможност за производство на енергия в едно място и предаването й на големи разстояния.
 3. Антигравитационен ефект, намаляване на теглото на обектите.
 4. Забавяне и ускоряване на времето, ускоряване или забавяне на събитията.
 5. Управление на времето – пренос на потоци влага, вода, влияние върху миграцията на подземните води, обновяване на водата в реки и езера, очистване на водоемите (вече е направено в някои региони).
 6. Възстановяване на екологията на Земята. Ускоряване на атомния разпад в определен регион или в целия свят, унищожаване на радиацията за няколко седмици (например, на рутений-106).

 7. Влияние върху „живата тъкан“ – подмладяване на клетките, възстановяване на популациите на пчели и риби, ускорен растеж на растенията и горите.

 8. Подмладяване на човека, лечение на вътрешни органи и хронични заболявания, включително тежки, поява на репродуктивни способности в случай на тяхното отсъствие по възрастови или други причини.

 9. Получаване на анти-елементи и антиматерия. Анти-елементите носят в себе си огромни запаси от енергия, която се отделя навън при тяхното съединяване с антипода – тогава обичайните елементи разгръщат в себе си други възможности, невъзможни преди това – трансмутират.

  Това е част от презентацията на учените Тамара Сахно и Виктор Курашов от 25 януари 2018 г. в град Казан, Русия.

Теми, разглеждани на тази презентация:

• Трансмутация на химическите елементи
• Получаване на Антивещество
• Обеззаразяване на радиоактивни отпадъци
• Трансмутация на земята (пръст) в злато
• Нарушаване на хода на времето
• Повдигане на нивото на подпочвените води
• Излекуване на онкологични заболявания
• Подмладяване на организма

Изкуствено получаване на всякакви химически елементи в неограничени количества

Това става чрез получаване на елементна протоплазма, антиелементи и антиматерия. Откритието на Тамара Сахно и Виктор Курашов обезмисля световния бизнес, защото всички елементи, метали и енергия са лесно достъпни в неограничени количества. Получаването и наличието на свръхтежки елементи по тази методика е патентовано (патент RU 2563511, с приоритет от 15.05.14), констатирано е с прибори и протоколирано в независими аналитични лаборатории (през ноември и декември 2016 г. в два Института на Казанския Федерален Университет, както и в много други). Откриват се нови елементи, отсъстващи в земната природа и в съвременната наука и промишленост, както и такива от антиматерия и елементна протоплазма (прото-елементи). Изследват се и нови ефекти, които досега не са били известни, защото учените не са разполагали с подобни елементи дори и в най-малки количества.

Възможните резултати са многостранни

Образуване и получаване на всякакви елементи, в това число метали, колкото е нужно.

Анихилация на всякакви радиоактивни елементи и изотопи и тяхното изчезване, например на рутений-106 на територията на Русия. Изчезване на радиацията!

Предизвикана трансмутация на големи площи на земята (на грунд, почва), с изкуствено образуване в нея на редки, ценни и скъпоценни метали.

Възстановяване на чистата екология, изчистване на реки и водоеми, което е направено в Казанския регион, смяна на климата и времето.

Ефект на подмладяване на човека (а също на групи хора – влияние на еманацията на свръхтежките елементи, отсъстващи в земната природа и на антиматерията върху клетки и организми), излекуване на вътрешни органи и хронични заболявания, включително на тежки заболявания, поява на репродуктивна способност в случай на нейното отсъствие по възрастови или други причини. Изчезват развилите се или в зародиш ракови клетки в един организъм – антиелементите лекуват и възстановяват повредените клетки и органи.

Производство

Откритието дава възможност за синтез на всякакви химически елементи и техните изотопи, бързо и във всякакви количества. Управлението на материята става достъпно – материя и елементи започват да служат в помощ на хората. Това е евтин начин за неограничено получаване на всякакви химически елементи и техните изотопи. Свръхтежките елементи и антиматерия фактически са способни да управляват целия разпад в света, да влияят върху материята, да ускоряват разпада на нестабилните изотопи, да стабилизират пространството. Сега с рутений-106 е заразена половината Русия, облъчени са и се намират в зоната на риск Урал, Сибир, Башкирия, Поволжието, Дон, Югът на Русия. През есента на 2017 г., идвайки от изток, от Уфа, рутений-106 преминава границите на Татарстан и стига до покрайнините на Казан. Там изведнъж бързо изчезна, защото беше анихилиран. По-нататък – на запад – към Саранск, Рязан, Нижний Новгород, Владимир и Москва, той не преминава, няма го. Дори в организма на хората, погълнали рутений-106 и доза радиация, в присъствие на антиматерия и анти-елементи рутений-106 (както и другите нестабилни изотопи) се анихилира и изчезва. В този земен свят няма бариера за антивеществото. Тези ефекти и протоколи са показани на конференцията.

 

Какво означава това в практически план?

За да се подкрепи изследването на дадена тема, от информационното поле се дават примери от друга подобна изследвана тема. Анализът на тази друга тема, начинът, по който са се развили събитията, как е приключило самото изследване, подпомага осмислянето на изборите в собствената ни тема. Тоест, ако знаете някой къде е сгрешил, докато е вървял по своя житейски път и вървите по подобна за изследване пътека, едва ли ще допуснете същата грешка.

Източници и контакти:

Имейл на Виктор Курашов: victor-prof@mail.ru
Още информация на страницата на Виктор Курашов „В Контакте”: https://vk.com/id437746403

1 thought on “Новата реалност. Единение на полярностите.”

 1. Албена Рашкова

  Звучи много интересно. Потърсих материали в нета, доста от тях бяха с изтрити видеоклипове…

  Това, което не мога да си обясня за сливането на полярности е следното: Нали при избора си разтегляме пространство-времето и колкото по-отдадени навън сме (с по-разтеглено пространство и по-разтеглени полярности), толкова повече възможности имаме. В случая обаче трябва да “съберем” полярностите. Думата “съберем” означава ли, че ги събираме в пространството?
  Ще направя пример с моят опит до този момент:
  1. Не виждах полярностите. 2. Започнах да ги виждам. 3. В процес на тяхното приемане съм. 4. За да ги приема трябва да видя “негативното” в “позитивното” и “позитивно” в “негативното”. 5. Постигайки предната точка те вече не са полярности, а са едно и също. Те пак са там по същия начин – разтеглени и въртящи се в противоположни посоки (фотоните) или…?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top