Търсене
Close this search box.

Модул 4: Неповторяемият кръговрат

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 36 дни

В живота си разполагаме с един ограничен набор от вероятности. Тези възможни вероятности са възможните избори, които правим. Когато сме малки, всички избори се правят от хората, които се грижат за нас. Пораснали, правим изборите самостоятелно, но винаги в рамките на тясната ивица от набор, който притежаваме като опитност. Това са преживявания, които помним, познаваме и са ни известни крайните резултати. Обикновено ги наричаме „зона на комфорт”. Те са известни, независимо дали са позитивни или не. И в нас е силата да ги приемем и променим – с отдаденост навън към Всичко, което Е!

Представете си, че вие сте в трептящото сърце на вълнуващия триединен кръговрат (Пътят, Източникът и Животът), където вашите категорични избори и действия се отразяват неизбежно върху всеки елемент от паралелната ви реалност. Вие носите силата и отговорността за промяната към един нов, различен, благороден и благодарен свят!

Добре дошли в осъзнаването на този неповторимия кръговрат, където се проявява смисълът на вашето съществуване и себеразкриването в големия пъзел на Вселената. Подгответе се да разгърнете в пълнота своята триединна същност (отговорност) като Източник, насочвайки се към реализацията на своя осмислено пожелан свят!

 

Какво ви очаква в Модул 4?

Мненията на участниците
Огромен труд! Подреден по възможно най-успешния начин като последователност, която подрежда пъзела на много откровения, до които всеки един от нас е достигнал. Благодарността е слабо средство, за да се изрази възхищението. Затова пожелавам здраве и благоденствие!
Розалия Ангелова
последовател
Shopping Cart
Scroll to Top