Търсене
Close this search box.

Модул 8: Единение на пъзела

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 45 дни

В този Модул ще се запознаем по-подробно с паралелните реалности и ще се научим как да разбираме информацията (посланията) от тях и да я приложим осъзнато в своя живот. Възможността за промяна е тази, която тласка всяко трептене, всяка порция информация – за разгръщане навън – към Всичко, което Е!

Ще разгледаме различни видове портали към паралелни реалности, като сънищата, ченълинга, преражданията и медитацията. Принципите за изграждане на пълна и цялостна честотна връзка ще ни помогнат да се свържем и взаимодействаме с паралелни реалности по пълноценен и цялостен начин. Ще разберем как да открием и поддържаме връзката с тях, за да получим знания и опит, които да ни помогнат в нашето развитие и преобразяване!

Модул 8 на Академия Когиталност на предизвиква на приемане на еднаквото и различното като едно и също. Различията се съчетават в неповторимата единност на Всичко, което Е!

 

Какво ви очаква в Модул 8?

Мненията на участниците
Записах се импулсивно, настроена скептично. Какво ли не бях пробвала. Много неща не ми бяха наред - нито можех да определя какви са, нито защо са тук. Смисълът на съществуването ми беше, че искам това, което ме боли да ми мине... Каквото и да беше то и както и да е дошло... Да го няма! Още с първите упражнения, които дойдоха на имейла ми от Академията, започнаха да идват проблясъци, които не очаквах. Правех си стриктно и медитациите. Започнах да "виждам" неща, за които до този момент бях сляпа... От болка и страдание животът ми започна леко полеко да се превръща в игра и приключение... Вече съм на пътя. А той никак не е лек. Но и най-трудният път е по-лек от болката на "слепотата". Благодаря ви за търпението, за любовта... Вече съм си у дома... И продължаваме заедно!
Албена Рашкова
графичен дизайнер

Съдържание на Модула

Shopping Cart
Scroll to Top