Търсене
Close this search box.

Обратна връзка

Вашите отзиви

Академия Когиталност - изследване на реалността в творене на действителността!

Тук ще откриете обратна връзка за Академия Когиталност, дадена от реални участници в нея. Опитността, търсенето и полетът към промяната са възможни и достъпни за всеки, тръгнал по тази пътека!

Поклон и Благодарим за вашата обратна връзка!

 

Отзиви за Академия Когиталност

Благодарение на Академията живота ми се обърна в щастлива посока, започнах всеки ден да жъна успехи. Предложиха ми нова работа в електромеханичната промишленост - нещо, за което мечтаех от 20 години! Благодаря ви и много щастие ви желая.

Недялка Кирилова

Тази Академия ни учи как да бъдем щастливи, да творим живота си! Накратко: най доброто училище на планетата и единствено по рода си!

Диана Мирчева

Започвайки своето обучение, осъзнах, че в Академията има всичко, което ми трябва, което е точно и добре аргументирано. Всичките търсения, които правих през годините, чрез Академията сами дойдоха при мен. Признавам, че материята не е роман да го прочетеш и захвърлиш, а сериозен труд!

Иванка Захариева

В началото много се съмнявах дали тази академия ще доведе донякъде, а сега е по-близо до начин на живот, отколкото като теория. Академията действително дава нов вид резултати. През Академия Когиталност се минава през една магистърска степен, която не може да се намери другаде.

Любомир Тошев

Прилагайки практически нещата, които съм научил, виждам как нещата около мен се променят с всеки изминал ден. Благодаря за Академията и за неуморния труд!

Кирил Боюклиев

Искам да споделя с вас мой резултат от упражненията в Академия Когиталност: имам промяна в един хормон на Хипофизата TSH, който дълги години ми е бил под нормата - 0.1 при референтна долна граница 0.35. Преди 2 седмици правих изследване и с изненада видях, че е в норма 0.4. Ендокриноложката каза, че не може да ми обясни причината - възможно било да е и от времето.

Нели Велчева

За тези първи три дни до много малка част от информацията, до която се докоснах, мисля, че съм готова за най-голямото ми приключение в този живот... Личната ми революция за събиране на целостта. Упражненията ми помагат чудесно да се самонаблюдавам и най-вече отношението към всичко! Сега фокусът ми е насочен да не критикувам, обиждам, оплаквам, клюкарствам и контролирам...

Недялка Кирилова

Така бях приела Академията, ежедневните мейли и упражненията, сякаш никога няма да свършат. Благодаря ви, направихте много за мен! Благодаря и за огромния труд, който полагате, за да я има Академията!

Светослава Хънтева

Аз и моето семейство наистина сме благодарни за това, че ни помогнахте да намерим себе си и хармонията, която постигнахме помежду си. Разбрахме, че пътят на промяната не е лесен, но не е и толкова труден. Трудността идва от това да преодолеем старите навици - както аз се изразявам, да ги хвърлим в Ниагарския водопад ЗАВИНАГИ!

Николина Ганчева

Информацията, която давате е огромна изисква време да я асимилирам, може би трябва да си взема отпуск три месеца. От близо месец слушам и гледам ваши видеа, мислите и действията ми са доста променени в една осъзнатост , която не гледах по този начин.... Всеки миг, всяко действие мое и на хората около мен и тези, който срещам са в разсъждения... Много е красиво!!! До сега ме водеше Духовното, молитви, йога, Богомили, Писмата на Христос, всичко прекрасно и всичко е Път, който ме доведе до вас. Благодаря ви, за това, което споделяте с нас, за един по - добър свят... Бъдете Мир, Любов и Хармония!

Калинка Донова

Shopping Cart
Scroll to Top