Търсене
Close this search box.

Модул 5: Жизнената енергия

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 36 дни

Вече сте в Модул 5. Този Модул ще е и вашето предизвикателство за това думите да оживеят на практика и вече да се потопите истински в света на възможностите!
Четете, препрочитайте и най-вече – прилагайте информацията, за да ставате все по-осъзнати и отговорни творци на своята желана реалност!

Запознайте се с вдъхновението на творчеството и промяната на околната среда. Открийте практическите параметри на своята вътрешна (отдаваща навън) енергия и как да я насочите към създаването на живот, който излъчва хармония и отдаденост.

В Модул 5 ще бъдете провокирате да разширите своето приемане и да се запознаете с паралелните реалности – светове, които съществуват в мига сега, но са скрити от обичайното ни мислене. Отворете вратата към измеренията на информацията и въображението, и открийте неизследваните възможности, които ви очакват!

Каквото си посееш, това и ще пожънеш!

Какво ви очаква в Модул 5?

Мненията на участниците
Благодаря за уникалното обучение. Медитациите, книгите, филмите, звуковото лечение и въобще всички материали са прекрасни и изключително полезни, въпреки че за мен някои са доста трудни и като цяло не успявам да се отдам на обучението на сто процента. Движа се с мое темпо. За мен това е нова материя, която възприемам по-бавно, но е безценна. Чрез вас достигам освен до нови знания и различни осъзнавания, но и до нова опитност. БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС ТРУД И ЛЮБОВ, С КОЯТО СТЕ СЪЗДАЛИ ВСИЧКО.
Милкана Сапаревска
участник в Академията
Shopping Cart
Scroll to Top