Търсене
Close this search box.

Взаимоотношения. Приемане на Полярностите.

Затворете очи. Вдишайте дълбоко и бавно (с корема), задръжте вдишването и издишайте толкова бързо, колкото можете. Повторете, бавно вдишване, задържане, бързо издишване. И още веднъж, бавно вдишване, задържане, бързо издишване. Сега продължете с нормално дишане, като се отпуснете максимално. Отпуснете главата…, сега раменете…, гърба…, таза…, бедрата…, прасците.

Представете си плазмена топка в бледосин цвят на около 40 см над главата. Тя пулсира, искри и излъчва топлина и светлина в пространството. Пуснете тази топка да се движи през главата, по гръбначния стълб, до таза и я върнете обратно. Едно движение – две състояния-горе и долу. Каквото горе, това и долу… Щом сте убедени, че владеете движението на тази сфера, ускорете движението. Ускорете, докато топката изчезне и се превърне в стълб от синьо-светеща мъгла. В тъмното пространство над и под вас този стълб изчезва някъде в безкрайността…

Сега извикайте плазмената топка в средата на главата. Концентрирайте се и пуснете от нея лъч напред, който да заискри на около метър пред челото като бенгалски огън. Нещата се случват с позволение и пожелаване… Завъртете лъча хоризонтално в двете посоки – като периферия на шапка – наляво и надясно едновременно. Като два лъча в противоположни посоки. Това е отново едно действие в две състояния. Получава се светещ диск, който също може да се движи. Пуснете го да затрепти надолу-нагоре около цялото тяло. Възможно е да усетите топлина. Увеличаването на честотата на движение нагоре надолу води до образуването на колона от светлина, която се губи в безкрайността. Тунелът, който се образува, е канал, връзка с Цялото… Това е и гърлото на бутилката на Клайн. Оставете стълба, тунела и плазмената сфера да трептят и се огледайте в тъмното пространство пред вас. Очертайте контура на физическото си тяло като фигура с разперени настрани ръце. Пуснете обръч около ръцете, главата и краката… Завъртете го отляво надясно до образуване на сфера. Ускорете движението, докато обръчът се превърне в светеща мъгла. Сега образувайте втори обръч през гърдите, който да мине пред лицето и се затвори към гърба. Завъртете обръча отдясно наляво до образуване на сфера. Ускорете движението отново до светеща мъгла. Докато сферите са там, си пожелайте елипса – около ръцете, пред и зад гърдите. Тя ще се завърти сама, като образува елипсоид около ръцете и раменете. При тези, при които се върти отгоре надолу, от главата към корема, пожелайте да спре, а след това я завъртете отдолу нагоре, от корема към главата. Ускорете отново до светеща мъгла. Приемете пълната честотна синхронизация и допълване на всички елементи – стълбът от светлина, тунелът, двете сфери и елипсоидът да се синхронизират честотно помежду си. Вече всички честоти са налични – индивидуалната енергия на личността, кундалини, тунела за разгръщане, сферата на околната среда, малката сфера на логика и убеждения, както и елипсоида на жизнената енергия. В момента на синхроничност от гърдите ви ще „тръгне” сноп светлина. Свържете с пожелаване лъча зад вас с тунела и съдържащия се в него стълб. Оплетете лъча пред вас с тунела и стълба под краката. Пуснете се напред – да полетите по тази двойно оплетена светлина. В този миг самите вие сте лъча и преминавате през тъмното пространство. Огледайте се – движите се с огромна скорост и осветявате всеки обект, край който преминавате. Потърсете лиден – кръгче с кръст отдолу – като „огледало на Венера. Това е „анкх” – портал към безкрайните възможности. Преминете през него и… вече сте енергията, в енергийния свят!

И така, сега си представете, че сте една блестяща магнитна метална сфера… вие представлявате една красива блестяща метална магнитна сфера. Магнитите могат едновременно да привличат и да отблъскват. Около вас в пространството има други по-малки парчета метал и магнити, някои от които се приближават, привлечени от вашата енергия, докато други са отблъснати, поради несъвместимост с вашите честоти. Представете си, че от тази метална сфера, която сте вие, има пръчки, които стърчат от нея на определени места, и в края на всяка от тези пръчки има плоска метална повърхност, сочеща навън. Тези метални повърхности задържат парчетата, които са привлечени от вас. На други части на сферата са прикрепени дълги тежки вериги и към краищата на тези вериги са вързани парчетата, които отблъсквате. Те обаче не могат да отидат по-далече от дължината на веригите, които са опънати, вибрират, но не ги пускат. Вие сте една метална сфера, от която стърчат пръчки и вериги. Само на повърхността на кълбото са тези пръти и вериги, а в същото време притежавате магнитна сърцевина, която трепти с висока честота.

Макар в илюзията на физическата реалност да изглежда, че нещо е дълбоко навътре във вас, то е всъщност по-високо като енергия. От вътрешността се излъчва истинската ви, присъща само на вас уникална честота. А през черупката на сферата има неща, които желаете. Самите те се опитват да достигнат до вас. Има и неща, които не предпочитате, а и самите те се опитват да се отдалечат от вас. Приемете всички, като оставите тяхното поле на енергия и информация да навлезе в сърцевината на сферата. Усетите как сърцевината ускорява своята вибрация и резонира с все по-висока честота, вибрира и бръмчи изпълнена с енергия, като приема и поглъща честотите около себе си. От резонанса и трептенето в метална обвивка се появяват малки пукнатини, които се предават на пръчките и на техните метални повърхности. Тези пръчки започват да се огъват. В същото време веригите се разкъсват и докато пръчките се пропукват и веригите се разкъсват, преживявате как всички малки парченца, привързани към веригите, се разхвърчават в пространството със скоростта на светлината. А пръчките стават на парчета и нещата, които са привлечени от сърцевината, се стоварват върху обвивката, като я пръскат на парчета и се сливат със сърцевината. Формира се красива нова кристална повърхност на една нова идея, една нова личност, идеално синхронизирана с истинската си вътрешна вибрация. Тази личност позволява на всички неща, притежаващи тази честота, да се приближат и да формират прекрасна кристална обвивка на перфектна идентичност. Нещата, които не са ви присъщи, изчезват в пространството като лъч светлина в безкрайната пустота, за да открият местата, на които принадлежат…

Оставате под формата на светеща кристална топка, жужаща тихо, вибрираща в идеална, прозрачна кристална черупка. Сега сте чисто съчетание от убеждения, емоции, мисли и поведение – личност, формирала прозрачни взаимодействия, енергийно трептяща повърхност, която приема сигнали – без каквито и да били ограничения. И излъчва сияйните свои честоти към Всичко, което Е. Тя е в перфектна хармония, резонира и пее с чисти, кристални тонове – излъчва и приема вибрациите, изпълнени с нежност и светлина… Тази светлина е попита от Потенциала и реалността, която Творите, ликува от чистотата на този синхрон и на желанието да сте това, което сте създадени да бъдете… Вдишайте дълбоко всичко това и с всяко вдишване поглъщайте новата вибрация на своята истинска, естествена същност…

Когато сте готови, отворете очи…

6 thoughts on “Взаимоотношения. Приемане на Полярностите.”

 1. Наталия Иванова

  невероятно преживяване, енергия,вибрации, много силно усещане , състояние, непознато досега.

 2. Ivanka Zaharieva

  Трази медитация е изключително енергийно зареждаща и ми позволявам да преработвам противоречията. Когато искам да преосмислям взаимоотношенията аз слушам точно тази медитация.Отпускането и дълбокото потапяне навътре в себе спомага за преосмисляне и нови идеи и възможности в разрешаване на прудни и заплетени ситуации.

 3. Антоанета Беширова

  когиталноста аз моля да бъде общата ни воля…. да слеем в светлината аз и себе в едно….

 4. Йонко Димитров

  много зареждаща и истинска :о) След всяка медитация си отварям очите просълзен – пречистен, благодаря ви за възможността! Поклон.

 5. Блазе ви мили хора .Аз ми е много приятна музиката ,но немога да се концентрирам . много нахални ,нежелани, неважни мисли буквално ме нападат .носят ме насам и натам ,немога да следвам това което ми се казва . Но аз упорито продължавам ,все някога ще се получи.

 6. как да си редактирам профила ? какво точно трябва да направя?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top