Модул 3

Състояние
Нерегистриран
Участие
След Записване
Включи се тук

Вече стигнахте до Модул 3 и навярно вече много информация, наблюдения, упражнения, разбиране и съмнения минаха през вас.

Често новата реалност не е онова, което сме очаквали и се проявяват страх и съмнение дали не сме сбъркали. За да не се проявят старите ви честоти, търсете неща, които ви предизвикват да се чувствате добре, без да се връщате към стария начин на мислене. Радвайте на всичко – на това, в което сте успели и на онова в което не сте, защото вече сте го видели и имате възможност да откриете вероятност да успеете и там. За да сте безпристрастни наблюдатели на себе си по всяка време, честичко си задавайте въпроса: „Сега това защо го правя (казвам)? Това, което правя или казвам, какви честоти на вибрация предизвиква в мен?” Все пак сте в новата реалност и там всичко е доста пъти по-добро и лесно за самите вас. Нали вие сте си я сътворили. Значи тя вибрира според собствените ви стандарти. Но ако вибрирате на старите си честоти, как ще останете в новата си реалност?

Светът е енергия и това изчерпва всичко, което може да се каже по този въпрос. Синхронизирайте се
с честотата на реалността, която желаете, и вие със сигурност получавате тази реалност.
Винаги е било така. Това е физика, не философия…
Башар

Какво ви очаква в Модул 3?

Мненията на участниците
Благодаря Ви приятели за прекрасното познание, което споделяте. Упражненията ми помагат чудесно да се самонаблюдавам и най-вече отношението към всичко. Сега фокуса ми е насочен да не критикувам, обиждам, оплаквам, клюкарствам и контрол.
Недялка Кирилова
Shopping Cart