Търсене
Close this search box.

Модул 3: Холограмен свят

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 36 дни

Вече стигнахте до Модул 3 и навярно вече много информация, наблюдения, упражнения, разбиране и съмнения минаха през вас.

Често новата реалност не е онова, което сме очаквали и се проявяват страх и съмнение дали не сме сбъркали. За да не се проявят старите ви честоти, търсете неща, които ви предизвикват да се чувствате добре, без да се връщате към стария начин на мислене. Радвайте на всичко – на това, в което сте успели и на онова в което не сте, защото вече сте го видели и имате възможност да откриете вероятност да успеете и там. За да сте безпристрастни наблюдатели на себе си по всяка време, честичко си задавайте въпроса: „Сега това защо го правя (казвам)? Това, което правя или казвам, какви честоти на вибрация предизвиква в мен?” Все пак сте в новата реалност и там всичко е доста пъти по-добро и лесно за самите вас. Нали вие сте си я сътворили. Значи тя вибрира според собствените ви стандарти. Но ако вибрирате на старите си честоти, как ще останете в новата си реалност?

Да навлезем в холограмния свят, където всичко, което видим и изпитваме, е проява на неразривната връзка между потенциала, мисленето, енергията и материята. В този Модул ще разкрием как ние сами сме създатели на холограмния свят, като превръщаме мисленето в съществуване и реалност.

Ще се провокираме да открием какви са възможностите и границите на нашия потенциал, как мисълта се превръща в т.нар. материя. Ще научим как да се насочим към градивни, позитивни и вдъхновяващи мисли, които да създават промяна, благородство и благодарност в нашия живот.

Важно е да запомним, че връзката е кръговратна: Каквото създаваме в материята, отново се връща като потенциал и влияе върху нашето мислене и енергия! Това е динамичният танц, в който ние сме участници и творци.

Готови ли сте да се потопите в холограмния свят и да разкриете силата на своята съзидателна същност? Пригответе се за увлекателно пътешествие, което ще ви отведе във вълшебния свят на потенциала, мисленето, енергията и създаването на Себе си и Всичко, което Е! Промяната на света около вас е вътре във вас – нужно е само да я откриете и освободите!

 

Светът е енергия и това изчерпва всичко, което може да се каже по този въпрос. Синхронизирайте се
с честотата на реалността, която желаете, и вие със сигурност получавате тази реалност.
Винаги е било така. Това е физика, не философия…
Башар

Какво ви очаква в Модул 3?

Мненията на участниците
Благодаря Ви приятели за прекрасното познание, което споделяте. Упражненията ми помагат чудесно да се самонаблюдавам и най-вече отношението към всичко. Сега фокуса ми е насочен да не критикувам, обиждам, оплаквам, клюкарствам и контрол.
Недялка Кирилова
Shopping Cart
Scroll to Top