ПРОМО КОД ЗА 50% ОТСТЪПКА ДО 8 МАРТ: ZAEDNOZA1

Търсене
Close this search box.

Модул 7: Принципи на съществуването

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 45 дни

Енергията е ключът към създаването и преобразяването на реалността и в Модул 7 ще разгледаме принципите на нейното активиране и управление.

В Модула ще се потопите по-дълбоко от всякога в безкрайните възможности на енергийния свят. Ще се научите как да получавате и прилагате истински осъзнато информацията от този свят, и как да разгърнете своя съзидателен потенциал до безкрайност.

Заедно ще затвърдим дуалната връзка холограма-Източник, изследвайки я в дълбочина. Ще разгледаме активирането на “кундалини”, жизнената енергия и светлинните портали, които излъчват и ни свързват с околната среда.

Синхронизирането и установяването на постоянна връзка с информационното поле ще ви открие вратата към знания и мъдрост, намиращи се далеч извън границите на обичайното.

Пригответе се за едно увлекателно, но и сериозно-отговорно пътуване в света на търсачеството и създаването на реалността!

 

Какво ви очаква в Модул 7?

Мненията на участниците
В началото много се съмнявах дали тази академия ще доведе донякъде, а сега е по-близо до начин на живот, отколкото като теория. Академията действително дава нов вид резултати. През Академия Когиталност се минава през една магистърска степен, която не може да се намери другаде.
Любомир Тошев
IT специалист

Съдържание на Модула

Shopping Cart
Scroll to Top