Търсене
Close this search box.

Вече сте в Модул 7 на Академия Когиталност! Към този момент вече би следвало да имате своя схема на упражненията и ежедневното им приложение. Поради това този урок е тук само, за да ви напомни, че приложението на информацията продължава цял живот!

Преди да завършите тази стъпка с бутона “Готов съм”, нека направим едно упражнение. Вземете празен лист хартия (или тетрадка) и без да се възползвате от нашите подсказки, запишете кои упражнения редовно прилагате в своя живот ежедневно. Бъдете честни към себе си и отбележете тези практики, които ви вдъхновяват, променят и носят истинско развитие! Това е вълнуващо упражнение – подобно на “сваляне на картите на масата” пред самия себе си. Докъде сте, какво направихте досега, накъде продължавате…?

Въпреки че този урок може да изглежда само като напомняне, той насърчава непрекъснатото прилагане на наученото. Само когато правим на практика, откривате все повече и повече – от себе си и Всичко, което Е!

Затова пожелаваме вашият път да продължи с ново вдъхновение и постоянно прилагане на упражненията. Вие сте на път към истинското откриване навън – за един благороден и благодарен свят!

Благодарим ви за вашето участие и творене в един-е-ние с Академия Когиталност!

На всяка стъпка напомняме за материалите към Академия Когиталност,
валидни за всички Модули!

библиотека от книгите на Академия Когиталност – онлайн и за изтегляне

Shopping Cart
Scroll to Top