Търсене
Close this search box.

Модул 2: Нищото и Всичко, което Е!

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 36 дни

На входа на Модул 2 е добре да се запитаме – след като вече поне един месец се занимавах и разсъждавах над същността на света и материята, стигнах ли до някакъв извод за това кой съм аз в действителност? Дали съм едновременно Нищото и неговата противоположност, защото едното не съществува без другото? Няма как да съм едното, ако липсва другото.

Аз съм Цялото – съвкупност от скачените съдове на знание и незнание с канал между тях, по който тече енергията на проявената невъзникнала още вероятност на проявлението… Когато вярваме в информационното поле, вярваме в Източника на енергия, който сме самите ние. Време е да тръгнем по пътеката на това опознаване.

В Модул 2 ще разгледаме произхода на енергията и как тя е свързана със сътворението на Вселената. Ще погледнем дълбоко в бездните на времето, за да открием как енергията се е родила от Нищото и превърнала Всичко, което Е!

А какво по-вълнуващо от това да разкрием дуалността на света? Ще разгадаем загадката на триединната цялост, където всичко съществува в хармонично единение на противоположности – светлина и мрак, добро и зло, живот и смърт, ден и нощ. Открийте как тези противоположности се преплитат и създават баланс във всеки аспект на нашия свят!

Подготви се да се потопиш в тайнствената пътека на Модул 2, където Нищото се превръща във Всичко, а дуалността ни показва красотата на триединната цялост. Включи се в това вълшебно пътешествие и ще откриеш нови измерения на своята същност и света около теб!

 

Какво ви очаква в Модул 2?

Мненията на участниците
Благодаря за поместените текстове. Започвайки своето обучение, осъзнах, че в Академията има всичко, което ми трябва, което е точно и добре аргументирано. Всичките търсения, които правих през годините, чрез Академията сами дойдоха при мен.
Иванка Захариева
психолог
Shopping Cart
Scroll to Top