Търсене
Close this search box.

Модул 1: Всичко е енергия

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 36 дни

Току-що влязохте в Модул 1. Сега сигурно се надявате, че вече ще можете да левитирате, да четете мисли или да осъществите ченълинг с извънземни и да си говорите с тях. Всичко това е възможно и постижимо, но преди да стигнем дотам, се изискват тренировки, които е редно да се изпълняват по собствена програма, която всеки да изгради по индивидуален начин. Да е удобна за всеки. Тази програма е само ваша – индивидуална и уникална. Ще дадем примери, но те се явяват само схема – примерен макет, а самата програма си остава ваше собствено творение.

Каквото си посееш, това и ще пожънеш…

Всичко е енергия: размишления за съществуването и магията на науката!

Седни удобно и се приготви за едно невероятно пътешествие в света на енергията. Заедно ще се запътим в един по-забележителния свят, където науката и популярното знание се преплитат и ни карат да се задаваме въпроси като: “Съществуваме ли в действителност или всичко е просто илюзия?”

Съгласни сме, че светът е пропит с енергия. От пулсиращите звезди до нежния допир на вятъра, всичко около нас е наситено с вибрации и съществува в един безкраен енергиен танц. Но каква е връзката между тази енергия и нашето съществуване? Това е въпросът, който ще разкрием заедно!

В този Модул ще се състезаваме с предразсъдъци и ограничения, и ще съпоставим науката с популярното знание. Ще се впуснем в дебата между материята и светлината, изследвайки как енергията ни определя и променя всяка секунда от нашето съществуване. Забрави всичко, което си знаел досега, защото ще разкрием тайни за Живота и съществуването, които никога не си си представял!

Изглежда ли необичайно? Но няма нищо по-вълнуващо от да отворим ума си и да се покачим на вълната на мистерията. Нека изследваме дали всичко около нас е реалност или просто продукт на нашето въображение.

Готов ли си да откриеш нови хоризонти? Приготви се за едно умопомрачително пътешествие в Модул 1 на “Всичко е енергия: размишления за съществуването и магията на науката”. Нека заедно потърсим истината за нашето съществуване и да погледнем света с отворени новаторски очи!

 

Какво ви очаква в Модул 1?

Мненията на участниците
Чу – до! Първо ще започна с това, че цяло чудо е, че срещнах теория от когиталността и погледнах на света с други очи. Зарината с куп безсмислени ангажименти, не виждах и не проумявах , че всеки един миг, всяко едно творение , всичко, което ме заобикаля, е нещо, което аз творя като творец! Чу – до!
Николета Найденова
масажист и терапевт
Shopping Cart
Scroll to Top