Търсене
Close this search box.

Добре дошли в Академия Когиталност! 

Платформата е съставена от 9 Модула, съдържащи разнообразни видео, аудио и писмени материали за усвояване на знанията и информацията в Академията, както и разгръщане на собствените възможности.

За да завършите един Модул, е необходимо да преминете през всички “уроци”, които той съдържа. При завършване на съответния Модул, се отваря достъпът до следващия. За да се случи това, последната стъпка на всеки Модул е Изпит (без оценки!), след предаването на който получавате сертификат!

ВАЖНО:

Достъпът до Изпита към съответния Модул се отваря съответно (от започването на Академията):
Ден 36 – за Модул 1
Ден 72 – за Модул 2 
Ден 108 – за Модул 3
Ден 144 – за Модул 4 
Ден 180 – за Модул 5 
Ден 225 – за Модул 6
Ден 270
– за Модул 7
Ден 315 – за Модул 8
Ден 360 – за Модул 9 

Самите въпроси към Изпита знаете предварително – на предпоследната стъпка от всеки Модул!

Опитът в Академия Когиталност показа, че за да имате най-добри резултати, е необходимо да се запознаете с всички материали на съответния Модул, без да прескачате към следващия.

Узряването към информацията се извършва стъпка по стъпка и също така се случва индивидуалното разгръщане и развитие. Търпението дава плодове!

В допълнение на материалите към всеки Модул на Академията получавате и неограничен достъп до всички допълнителни онлайн материали – книги, филми, упражнения, медитации, статии и термини, представени в Теория от Когиталността!

За ваше улеснение всяка сутрин и всяка вечер на имейла, с който сте се регистрирали, получавате подсещащи съобщения за размисъл, работа, задачи и упражнения, които да осмислите, проверите и приложите на практика.

На всяка стъпка напомняме за материалите към Академия Когиталност,
валидни за всички Модули!
Shopping Cart
Scroll to Top