Търсене
Close this search box.

Модул 6: Триединната енергия

Състояние
Нерегистриран
Участие
360 лв за година - 9 Модула
Включи се тук

Продължителност на Модула: 45 дни

Добре дошли в една от най-заредените и вълнуващи части на вашето пътуване в Академия Когиталност – Модул 6: “Триединната енергия: Прозорец към законите и принципите на съществуването”.

В този Модул ще разкрием заедно тайните на универсалните закони и принципи, които оформят нашата реалност. Ще се запознаем с тайните послания на знаците, които говорят – азбуката глаголица, съдържаща кодовете, чрез които информацията (мисълта) се преобръща в материя…

Ще разгледаме също и дълбочината на филтрациите и придадените значения – елементите, които влияят върху нас, техните плюсове и недостатъци, причини и следствия… Като архитекти на собствената си промяна, ние носим отговорността за нейното случване – чрез изборите, фокусите и осъзнатите си действия!

Какво ви очаква в Модул 6?

Мненията на участниците
Аз все намирах недостатъци на хората около мен, близки, колеги, децата ми. Обяснявах си, че те имат причини да постъпват по определен начин ,който не ми харесва, дори ме дразни. И ето - бинго, ясно, че те са огледала, мои отражения! Започнах да се питам, аз самата кога правя така? Разнищвам своето поведение, думи, спрямо другите, поправям си грешките, започнах да говоря по друг начин, тон, отношение, разбиране... Намирам положителни характеристики, дори при колежка, която най-много ме дразнеше. Това е направо чудо! Подобриха се значително и отношенията с дъщеря ми... Така, стъпка по стъпка, се променям, благодарение на Академия Когиталност!
Наталия Иванова
масажист и терапевт
Shopping Cart
Scroll to Top