Търсене
Close this search box.

Следват примери и насоки за практическо приложение сутринта. 

Това са само отправни точки – разгръщането им зависи напълно от вас самите, вашето темпо и желание за изследване и промяна! 

ПО-РАННО СТАВАНЕ
20%

Необходимо ни е по-ранно ставане (45-90 минути по-рано) – в този интервал от час-час и половина идеята е да станем, да си изпием кафето спокойно и/или да минем под душа; за да се концентрираме – какви въпроси е необходимо да зададем за днешния ден, за да имаме резултати? 

ПЛАН ЗА ДЕНЯ
40%

Това означава да начертаем “план” за всички по-важни и отговорни ангажименти, които ни очакват, както и да си запишем предпочитания от нас резултат. 

ЗАДАВАНЕ НА НЕУДОБНИТЕ ВЪПРОСИ
60%

Там, където се съмняваме в резултата или събитието, е необходимо да си приготвим въпроси: Какво е редно да променя в себе си и отношението си, за да постигна желания резултат? Кои са другите алтернативи и варианти, ако не съм уверен в себе си? 

ГОТОВ ЛИ СЪМ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НЕЩО?
80%

Когато получа отговорите си, е редно да се запитам готов ли съм да се откажа от някои ангажименти, стремежи, желания… в името на това да постигна всички останали? 

СУТРЕШНА МЕДИТАЦИЯ
100%

След тези въпроси, приготвени предварително, слагам слушалките си и се потапям в света на медитацията, в света на Източника, в енергийния свят. Отпускам се с пълната концентрация върху съответните въпроси и вътре в медитацията съм готов да задавам тези въпроси, за да получа отговор. 

 

* Следва ежедневната 21-минутна медитация, с която предварително е редно да съм се запознал – как се прави; защо прилагам елементите в самата медитация; какви отговори търся точно Тук и Сега…

На всяка стъпка напомняме за материалите към Академия Когиталност,
валидни за всички Модули!
Shopping Cart
Scroll to Top