Търсене
Close this search box.

Следват примери за приложението вечерта.

Вечерта е времето, в което да си отговорим как да правим осъзнати избори и как да сме честни.

ДА СИ СЛОЖИМ КРЪСТА
20%

Това е едно от най-съществените упражнения по пътеката на промяната!

Вземете един празен лист, пуснете една вертикална черта през него, а на около един сантиментър от горната страна на листа – една хоризонтална. Това е „кръстът“… Кръст, при който честно и безпристрастно да запишете кога сте действали правилно и кога – неправилно в конфликтните ситуации. Идеята на кръста е да запишете в едната колонка (например вляво) кога сте действали нечестно, лицемерно, маскирано и филтрирано, а в другата (вдясно) – кога сте били честни, отдадени, истински… ? 

Честно – как върви балансът между колонките на Кръста? Направете списък на всички онези моменти, когато не сте си спазили избора (когато сте избухнали, изнервили сте се, отчаяли сте се или сте решили, че не ставате повече за това). 

ПРОСЛУШВАНЕ НА ЗАПИСИТЕ ОТ ДЕНЯ
40%

За да можете лесно да си припомняте събитията от деня, е най-добре важните моменти да ги записвате с диктофон (телефон, записвачка и т.н.) и да ги анализирате в края на деня. Прослушвайте записите няколко пъти, докато видите, осмислите, разберете чуждата гледна точка и вашите собствени грешки!

АНАЛИЗЪТ ДОСТАВЯ ЛИ УДОВОЛСТВИЕ ИЛИ ВОДИ ДО СЪПРОТИВИ?
60%

Отговорете си честно и на този въпрос. Прослушахте ли си всички записи от деня или прескочихте някои? Желаете ли пак да чуете част от тях? Изпитвате ли удоволствие от това?

ВЕЧЕРНА МЕДИТАЦИЯ
80%

Анализите от деня е добре да бъдат завършено и с вечерна 21-минутна медитация. Едно потапяне в потенциала на Източника, който сте!

ПЛАН ЗА НЯКОЛКО ДНИ
100%

Направете си план за следващия или няколко от следващите дни, като предварително си заложите да наблюдавате най-вече онези моменти, в които сте се „издънили“, като търсите варианти да ги промените. 

Планът е точно за това – как да променя моментите, за да променя паралелната си реалност? Това, което не желаете да се случва на вас, не го прилагайте и към другите. Вашата паралелна реалност е огледално отражение на вас самите – ако желаете нежност, отнасяйте се към цялата паралелна реалност с нежност; ако желаете любов – отнасяйте се с любов; ако желаете разбирателство – търсете всички възможни варианти да се разбирате с всички. 

След като сте измислили този план, помнете – вие, само вие го прилагате – нещата не стават само с пожелаване, а с практическото прилагане…

Не е възможно вие да сте изнервени или гневни, а да търсите нежност, за да се чувствате добре. Но също толкова невъзможно е да желаете промяна при условие, че не правите нищо, но притежавате прекрасното усещане за красотата на света (Любовта към Всичко, което Е!). Копаенето на полето не изисква молитва, а мотика. С пожелаване няма да стане – става с практическо категорично действие.

На всяка стъпка напомняме за материалите към Академия Когиталност,
валидни за всички Модули!
Shopping Cart
Scroll to Top