ПРОМО КОД ЗА 50% ОТСТЪПКА ДО 8 МАРТ: ZAEDNOZA1

Търсене
Close this search box.

Упражнение: Бързо вземане на решения

Как да вземаме решение като ползваме енерго-информационото поле при нужда за бързи и ефективни действия, решения, избори?

Вариант 1: Упражнение Везна 

Затваряме очи, представяме си везната на Темида с двете блюда. „Поглеждаме“ блюдата и виждаме, че на едното пише „Да“, а на другото „Не“ – тогава задаваме въпросът, който е от неотложна важност. Въпросът е необходимо да е така зададен, че да отговаря на въпроса с „Да“ или „Не“. Задаваме въпроса и наблюдаваме кое от блюдата ще натежи. Това е и нашият отговор. Отваряме очите и привеждаме в действие получения отговор.

Вариант 2: Хвърляне на монета

С пълната вяра, че получаваме отговор директно от Източника и с убедеността, че сме готови да направим, да извършим веднага след получаването на отговора съответното действие, независимо дали ни харесва или не, хвърляме монета, като я „наричаме“ ези – правя ; тура – не правя, или обратното.

2 thoughts on “Упражнение: Бързо вземане на решения”

  1. веднага пробвах. Чудесно така ще взимам решения по бързо и без да се упрекват след това, просто ще знам че това е било правилно !

  2. nevyana.k@gmail.com

    изпробвах първия вариянт, зададох въпрос, застанах в нулева точка за да не влиая на отговора, след това почувствах как везната се наклони, отговора
    напълно резонира с мен. отварям очи и действам.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top