ПРОМО КОД ЗА 50% ОТСТЪПКА ДО 8 МАРТ: ZAEDNOZA1

Търсене
Close this search box.

Упражнение: Честност

Крачейки по пътеката на позитивната трансформация, е необходимо да сме готови да се променяме непрестанно. 

 

Един от най-бързите варианти за това е да правите ежедневно списък на всички онези моменти, когато не сте си спазили избора Щастие (когато сте избухнали, изнервили сте се, отчаяли сте се или сте решили, че не ставате повече за това и т.н.).

За да можете лесно да си припомняте тези събития, е най-добре да записвате с диктофон важните моменти от деня. Това може да е телефон, записвачка и друго устройство, чрез което ще можете както да направите запис, така и да анализирате своето поведение. 

 

Направете си план за следващия или няколко от следващите дни, като предварително си заложите да наблюдавате най-вече онези моменти, в които сте се „издънили“, като търсите варианти да ги промените. 

Планът е точно за това – как да променя моментите с грешки, за да променя паралелната си реалност?

Това, което не желаете да се случва на вас, не го прилагайте и към другите. Вашата паралелна реалност е огледално отражение на вас самите – ако желаете нежност, отнасяйте се към цялата паралелна реалност с нежност; ако желаете любов – отнасяйте се с любов; ако желаете разбирателство – търсете всички възможни варианти да се разбирате с всички. 

След като сте измислили този план, помнете вие, само вие го прилагате – нещата не стават само с пожелаване, а с практическото прилагане. Не е възможно вие да сте изнервени, гневни и да търсите нежност, за да се чувствате добре. Но също толкова невъзможно е да желаете промяна при условие, че не правите нищо, но притежавате прекрасното усещане за красотата на света (любовта към Всичко, което Е). 

Копаенето на полето не изисква молитва, а мотика. С пожелаване няма да стане – става с практическо категорично действие. 

Накрая на упражнението – направете си медитация, за да получите отговорите (адаптация, промени, нови идеи и разяснения) към направения от вас план!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top