Търсене
Close this search box.

Потенциал, филтри и решетка.

Филтри, решетки, преливане на полярностите
Един обект – две състояния

Версията, че всичко е дуалност, е колкото вярна, толкова и невярна. Защото актът на мислене не „проявява” от Нищото двойка фотони. Това на практика не е двойка фотони, а е един фотон в две състояния, проявени в едновремие. Аналогично това може да се прехвърли като принцип и при „делене“ на клетката – няма делене. Това е една клетка в две състояния. Протон и електрон в атома не са две отделни “материи”, а е една и съща енергия в две състояния – вероятна енергия (неизбрана вероятност, електрон – облак от вероятности) и избрана (протон – фокусирана (избрана, центрирана)) вероятност. Това е принцип на СЪЩЕСТВУВАНЕ! Един фотон – две състояния. Един атом – две състояния (ядро и електрон). Един човек – две състояния (Холограма и Източник) и т.н. …

Тези филтри са в постоянно движение, като единият се върти наляво, другият надясно – в едновремието на Тук и Сега на Източника. Тези филтри задават и двата „баркода“ на проявление – когато се движат един спрямо друг (смесения вариант), имаме разминаване на двата баркода в противоположни посоки, при което се проявява движеща се холограма.

Завъртените наляво и надясно решетки са енергийни потоци, които образуват водовъртеж (торнадо), което „засмуква“ Потенциала от вакуумни флуктуации и „проявява“ триизмерен движещ се холограмен образ, който е огледален на зададеното енергийно ограничение и в същото време „обърнато с хастара наопаки“ – от информационно поле се е „обърнало и проявило“ в „защитно“ поле на „материята“. Този фрактален модел на проявление на Всичко, което Е, е валиден на „всички нива“ на проявление. Това е и причината принципите на Сътворение да са едни и същи за всеки и всичко. Когато тези принципи се „спазват“ (посока отдаденост към Всичко, което Е – посока навън), светът се превръща в „щастливо предизвикателство“, защото енергията протича без съпротивление. Когато се „нарушават“ принципите (посока притежание и затвореност, защита от Всичко, което Е – посока навътре), светът се превръща в „комфортна агония“, защото енергията протича под налягане и задържане, което се отразява и на придаденото от холограмата значение..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top