Търсене
Close this search box.

Щастлива Коледа!

Всеки край е ново начало. Всяко начало е избор за промяна. Преживяното не може да се повтори. Затова винаги избираме да преживяваме изборите си. Този, който търси и не се спре в своето търсене, ВИНАГИ намира онова, което търси.

Когато отворим сърцето си за промяната, се разгръщаме до безкрайност и творим паралелната реалност на собствените си сърдечни избори. 2/3 от всички енергийни централи, проявяващи нашите избори, се намират в сърцето. Всеки избор е осъзнатото желание да преживеем онова, което търсим… докато го намерим…! Изминаваме пътя, докато изследваме паралелната реалност, която като Източници сме сътворили. Този безкраен стремеж да припознаваме нови и нови свои отражения се нарича Живот. Така се явяваме и Пътят, и Източникът, и Животът.

Нека в Новата 2021 г. направим своя последен избор за Промяна. Една последна Коледа, в която да преживеем себе си като Източници на една щастлива и осъзнато избрана действителност, която да преживеем с истинско Взаимо-Действие! В тази последна Коледа всички ние се явяваме сърцето на Промяната.

Весела Коледа и прекрасни преживявания на уникалните ви избори!

Как всеки сам твори своите избори и се явява сърцето на промяната чрез промяна на сърцето, може да видите в този филм, чрез който да припознаете и отразите себе си като Творци и Източници. Защото всеки един от нас твори отражения по свой образ и подобие, като самият той се явява отражение на отраженията, които твори… Приятно преживяване!

3 thoughts on “Щастлива Коледа!”

  1. Анета Иванова

    Един невероятен филм, изживях го, сякаш видях себе си!Изборите, които правя и пътят, по който избирам да тръгна…тук и сега.Сърцето е проводник на Източника.Благодаря!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top