Търсене
Close this search box.

Обновление – сливане с енергийната същност

Застанете на крачка срещу стол или кресло, където ще  създавате образ на енергийната си същност. Затваряте очи, отпускате се и сътворявате енергийния образ на промененото си тяло – това е тяло, което не боледува, винаги е жизнено и младо, всичките му органи работят в уникална хармония помежду си. Хармонията на Вселената. Сътворявате образа на тази ваша енергийна същност, като виждате как на стола или креслото срещу вас е новото състояние, новата обвивка на вашите клетки, мускули, органи,  кости,  кръвоносна  система, невронна мрежа. Това е светещо същество, живеещо свободно и щастливо при всякакви условия. Правите дълбоки вдишвания и издишвания, отпускате се и започвате да „сменяте“ гледната точка. Местите се ту в новото, ту в старото. По този начин в единия случай ще виждате себе си уморени, отпуснати, желаещи промяна,  а  след  това другото тяло – светещо, искрящо, излъчващо светлината на жизнеността, благородството и благодарността на новия свят. Отдавате се на процесите, които са вътре в тялото. Усещате  биенето на сърцето, тласъците на кръвта, вибрациите на клетките, като постоянно сменяте телата, за да свикнете с тяхната разлика. Все едно пълните съд от огромното езеро на информацията. Вземате кофа с вода и пълните в старата си цистерна. Капка по капка, сто трилиона пъти. Всеки път привнасяте част от информацията, изцелението, подмладяването и трансформацията на светещото същество, което всъщност сте. Докато се пренасяте в старото тяло, може да усещате честоти на страх, спазъм или болка. Дори може да ги самопредизвиквате, влизайки в него.

Сега си направете програма, с която като с фуния ще налеете всички честоти от светещото тяло в старото ви „аз“. Една безкрайна помпа от честоти, която дава старт на клетките, на всички органи, на цялото ви тяло – да е здраво, вечно младо и красиво. Продължавайте да пълните, докато старата обвивка също започне да свети. Изравнете честотите на енергийното и старото ви „аз“. Прехвърляйте се  от тяло в тяло, докато забравите кое е старото. В този момент енергията на Вселената е изравнила вибрациите ви с тези на Източника. Клетките ви са пренастроени, преминали в състоянието на светлина и любов, на благодарност към Всичко, което Е!

Всеки орган свети и трепти в новото си съществуване. Измислете изречения, думи, които ви дават ключ към това енергийно обновление и подмладяване. Повторете ги 21 пъти, докато продължавате  да сменяте телата. Сега се отделете от двете тела и вижте как те се приближават едно към друго, завъртят се и се сливат едно с друго. Процесът на трансформация в новото и светещо тяло е  вече  завършен. Влезте в този нов шлифер, усетете тръпката на това да сте свободни да излъчвате към Всичко, което Е.

Когато сте готови, отворете очи.

1 thought on “Обновление – сливане с енергийната същност”

  1. трудно ми е да си предсавям или да поддържам представа.
    винаги ми е било трудно да вляза в медитацшя
    вече дълго време се удрям в една и съща ,,мотика ” / по думите на астроложката силва дончева /
    от много време нърся себе си и чувам всичко , което резонира с с мен.
    но съпругът ми ме подиграва за всако мое действие .низная дали съм готова за рересия , но мното иссам да я направя .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top