Търсене
Close this search box.

Изпити

Четирите години, през които Академия Когиталност съществуваше като онлайн платформа, доведоха до отзивите и изводите, че обемът на информацията и дълбочината на промените, които могат да се случат във всеки, са уникални и безпрецедентни за планетата Земя сами по себе си.

В същото време реална трансформация се наблюдава само и единствено при тези единици, които действително практикуват знанията ден след ден, приемайки и осъзнавайки това, че Когиталност не е и не дава „панацея“, а представя път на творчество, търсачество и свобода, който се разкрива чрез много труд, търпение и постоянство.

Търсейки варианти за ускоряване на този процес, новата Академия е изградена под формата на Модули, съдържащи уроци, които завършват с Изпит. Само след предаването на отговорите на всеки Изпит (тук няма значение дали те са верни или не! – важно е търсенето, отдаването и отношението) всеки участник преминава към следващия Модул. Самите въпроси към Изпита всеки ще знае още при започването на съответния Модул, НО изпитът ще се случва, както следва:

Модул 1- 36 ден

Модул 2 – 72 ден

Модул 3 – 108 ден

Модул 4 – 144 ден

Модул 5 – 180 ден

Модул 6 – 225 ден

Модул 7 – 270 ден

Модул 8 – 315 ден

Модул 9 – 360 ден

Точно както е в истинското училище – в истинския университет, наречен индивидуална паралелна реалност с търсене на познание и разгръщане с посока навън!

КОНСПЕКТ НА ИЗПИТИТЕ

Идеята на Академията е да се осъзнае, че колкото повече практикуваме, толкова повече разбираме, че няма знаещи и незнаещи, просветени и обикновени, дарени и ощетени… Всичко е въпрос на тренировки, а не на това колко ни е дадено или колко ще ни се даде… Въпрос на работа, а не на методика или механизъм. Когиталност не е методика, не е средство – тя е глобална информация, начертаваща най-краткия път за промяна в съответствие с ограниченията, проявени на планетата Земя.

В този план Академия Когиталност е знание и опит, който вие трупате ден след ден, прочит след прочит, приложение след приложение. Това не е методика, която да ви осигури бързи и зашеметяващи успехи, а е практика на съществуването, която води до един постоянен навик – развитие и щастие. Изобилието, което научавате в този процес, е самото осъзнаване, че изобилие означава да правиш това, което е необходимо да направиш, когато е нужно да го направиш…

Опит след опит, стъпка след стъпка – вие откривате и осъществявате самите Себе си…

Добре дошли отново в обновената Академия Когиталност – за всички, които желаят истинска промяна и са готови да извървят пътя към нея!

Shopping Cart
Scroll to Top