Търсене
Close this search box.

Зона за разпространители

Станете част от Академия Когиталност и идеята “благороден и благодарен свят”, като споделите една изключителна възможност с хората около вас! Станете разпространители на Академията и помогнете на другите да открият силата на разгръщането към Всичко, което Е! 

С Академията получавате както възможността да рекламирате и разпространите изключително онлайн обучение, така и да станете част от нещо много по-грандиозно – промяна на мисленето в посока благороден и благодарен свят! 🌍

Като разпространител на Академия Когиталност получавате:

отстъпка: 50% от редовната цена на Академията (при записване за целогодишен Абонамент) – това означава, че можете да предлагате отстъпки на своите партньори и приятели по индивидуална схема.

 

Какво е необходимо, за да се включите като разпространител на Академията?

необходими данни: имейл, две имена (моля регистрирайте се във формата по-долу или ни пишете на имейл akademia@kogitalnost.net)

желание за разпространение на това знание и информация до вашите приятели и партньори

начин на превеждане на комисионните: банкова сметка, EasyPay, PayPal, Revolut. Преводите се осъществяват в края на всеки месец (до 30-то число на месеца). 

Важно: 

При записване за нашата партньорска програма, получавате индивидуален партньорски (афилиейт) линк, чрез който можете да представяте Академия Когиталност. В своя профил проследявате броя на записаните участници през този линк. Алтернативен вариант е да получите код с определена от Вас отстъпка (до 50%), който също може да предоставите на своите приятели и партньори.

Към финансовото възнаграждение получавате и вдъхновението на взаимодействието, взаимната подкрепа и промяната!

Допълнителни възможности за работа с Академия Когиталност:

– книгите и продуктите от e-Магазина Когиталност – с 50% отстъпка от редовната цена

 

Shopping Cart
Scroll to Top