Търсене
Close this search box.

Проявената Дуалност: един фотон – две състояния

Версията, че двойката фотони се появява от Нищото е, за да си представим ДУАЛНОСТТА. Но това не е двойка фотони, а е един фотон в две състояния. Аналогично това може да се разгледа като делене на клетката – няма делене, а е една клетка – две състояния. Протон и електрон в атома не са две отделни „материи“, а е една и съща енергия в две състояния – вероятна енергия (неизбрана вероятност, електрон – облак от вероятности) и избрана (протон – фокусирана (избрана, центрирана) вероятност. Това е принцип на СЪЩЕСТВУВАНЕ! Един фотон – две състояния. Един атом – две състояния (ядро и електрон). Един човек – две състояния (Холограма и Източник) и т.н.

Разбираме, че сте схванали нещата

Но идеята е допълнително да се замислите за трите стъпки (всеки един от Модулите в Академията завършва именно с тези три стъпки на Промяната) в човешкото развитие, които предопределят не просто излизането от личната зона на комфорт, макар че това е важно. Необходимо е да се излезе от общата (егрегорна) зона на комфорт. Защото излизането от личната може да се окаже егрегорен егоцентризъм. За даден индивид една ситуация може да се явява излизане от зоната на комфорт, но като цяло е егоцентрична и обслужаваща удоволствието на всички (в рамките на егрегора). При целият този процес грешката, която е допусната е, че фактът, че вместо да се единявате като Източник-Холограма-Глобална отговорност (ТрансмутацияЛИОЕЛГО), вътрешно в себе си ги разделяте. А те са ЕДНО ЦЯЛО С ТРИ СЪСТОЯНИЯ, които преливат едно в друго. Понеже състоянието ТРАНСМУТАЦИЯ е мигновено, говорим за ДВЕ ВИДИМИ СЪСТОЯНИЯ. Третото го пропускаме, защото не го виждаме…

1 thought on “Проявената Дуалност: един фотон – две състояния”

  1. ясно ми е на теория но немога да го вмъкна в ежедневието ,поставям си план искам да изляза от зоната на комфорт , от навиците ,но неусетно пак съм си в тях.Накрая на деня ,ами аз съм си аз пак по старо му ,е тук таме нещо различно направих, но не усещам промяня. в началото се настроих, и ме се струваше че има резултат ,но после като че ли нещо ме дърпа към навиците и неусетно си карам по старо му .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top