Търсене
Close this search box.

Магнитар


През 2013 г. учени, работещи с атома на водорода (един електрон и протон, първия елемент от таблицата на Менделеев), засекли пулсация – периодично се свивал и се връщал след това до обичайния си размер. Първоначално това било прието за грешка, но след това се принудили да приемат за протона нова стойност. Частицата на протона е смалена с 4%. Това води до други корекции – промяна на скоростта, посоката на въртене, диаметъра и т.н. На пръв поглед нищо – протона се е променил – голяма работа! Но, след себе си той „повлякъл” цялата органична материя, защото тя се основава на водорода. Променя се и плътността на „материята“, нейната честота и т.н. След протона на водорода (като база), се променят и всички останали частици, цялата позната таблица и това, което се смята за неизменна ядрена физика, придобива съвсем друг вид, който е непознат. Като да сме попаднали на друга планета. Законите и правилата, валидни до 2013 г. изведнъж престават да работят, защото плътността на материята е различна. Тази промяна заставя учените от цял свят да се сплотят – 10 института по ядрена физика се пре-проверяват един друг, но винаги стигат до новата величина на атома на водорода. По законите на триизмерният свят това не е възможно.

Променливостта на време-пространството се потвърждава и от разчетите на много астрофизици. Енергийните нива се промениха, което намали и размерите. Заговори се, че Вселената се свива?! Материята се изменя и всички правила започват да работят по друг начин… Предишните закони са запокитени в едно невъзвръщаемо минало!

Времето от януари до март 2013 г. е богато на радикални научни открития в астрономията и астрофизиката, които заваляха от рога на изобилието. На орбита около земята немският телескоп Шпицер (по-точен от Хабъл на няколко порядъка) засича ултрачервени Галактики, които са 60 пъти по-ярки от обикновените (досега бяха известни инфрачервени, а сега изведнъж се появяват ултрачервени). През декември 2012 г. тези Галактики не са се виждали, а през януари 2013 г. са се появили за един ден. Така не става! Или ги има, или ги няма… Не може нещо да накара света за един ден да се промени!

Освен това електромагнитна скала, представена в учебниците по физика и в справочниците, изведнъж става увеличена. Засичат се вече нови три октави в инфрачервения и в ултравиолетовия диапазон. Пред света се открива материя, „несъществуваща“ до 2013 г. А сега изведнъж физическите прибори я засичат.

И не на последно място – знаеше се, че Слънчевата система се движи към Черна дупка. Учените от Новосибирск доказваха, че отиваме към област със съвършено непознати енергии, които преди ги е нямало и не е ясно какво ще се случи с нас по-нататък. Изведнъж!!! черната дупка изчезна! Астрофизически обект, който изчезва в центъра на Галактиката, при това по неизвестен и странен начин, внася страх в учените и те засекретяват това откритие. В интернет то изчезна два месеца, след като е публикувано (сайт „membrana”, на който учените публикуват откритията си – изчезва също като Черната дупка.

Черната дупка е портал, през която всичко вече е преминало. Този портал се счита, че се е затворил зад нас. Но не е! На мястото на Черната дупка се появява друг обект – Магнитар (ново откритие от 2014 г.). Това е пулсираща звезда, но не е познатия до този момент Пулсар. Магнитарът е като слънце, което разпръсква течно магнитно поле – субстанция nigra (кръстена така от нас – когиталистите, но иначе нямаща име), която прилича, но не е плазма.

Какво се случва?

brain-magnitar

При това тази субстанция е разумна и се състои от „материални гранули“, като обърната с „хастара наопаки“ порции информация. Тези гранули биват и малки (колкото елементарни частици), и големи (с размерите на Земята). Магнитара е засечен през март 2014 г. в радио-диапазона и започват да го следят, а през май той вече е и видим. По космически мерки това е колосално кратко време. Излиза, че не той е бил невидим, а по-скоро ние не сме го възприемали. Т.е. мозъкът ни не е бил готов да възприема такава информация. Преминаването през портала ни потапя в „друг свят”- енергийния. Честотите вече са други и органичната материя е променена. Всички тела вече се преобразуват.

В един момент Магнитарът започва да свети в син цвят. До май 2014 г. излъчва и разпръсква субстанция, но не свети.

Съзнателните мисли и соматичните (телесни) нерви се управляват от мозъка и свободната ни воля. В същността си този процес е реакция, чието действие става в определена част на хипоталамуса. Това е жлеза в мозъка, която отговаря за емоционалното състояние. Според American Heritage Dictionary хипоталамусът (hypothalamus) е част от мозъка, която е разположена под таламуса, образуваща главната част от предния слой на диенцефалона (задната част на предния мозък), и функцията ѝ е да регулира телесната температура, някои метаболични процеси и други автономни функции на организма. Таламусът (thalamus) е голямо яйцевидно образувание от сиво вещество, разположено в задната част на предния мозък, която препредава сетивни импулси към кората на главния мозък. А в мозъчната кора се съхраняват всички филтри, които изграждаме при адаптацията и преживяванията на планетата Земя. Тази част на хипоталамуса се нарича свръххиазматично ядро, което задейства и управлява цикъла на заспиване и събуждане. Синхронизирането на тази жлеза с околната природа се задейства от епифизната жлеза, която си взаимодейства с няколко други жлези при управлението на големия брой различни синхронизиращи функции на нашия организъм. Например, мостът от нервни влакна (Pons) и продълговатият мозък си взаимодействат с хипоталамуса и епифизната жлеза, за да регулират дихателния ни ритъм (един от автоматичните закони на егрегора в ЕЛГО).

Частта от средния мозък, наречена черно вещество (Substantia nigra), която произвежда хормона на любовта (допамин), си взаимодейства с хипоталамуса и главния мозък при регулирането на способността да виждаме „без да гледаме” – пласт от нервни клетки в средния мозък, произвеждащ допамин. Това взаимодействие определя интуитивните способности.

През лятото на 2014 г. черно вещество (Substantia nigra) в мозъка започнало да свети у всички хора в синхрон с Магнитара. Хипоталамуса променя работата на мозъка саобразно околната среда. Затова сега, ако присвием очи, е възможно да видим син цвят, който свети като ореол над главата – точно както рисуват за светците, но сега е синьо. Промененият протон и неговото поле променят и органично тяло, което пулсира в съзвучие и хармония с новата решетка на реалността – Магнитара. Мозъка и Магнитара се оказват свързани в единна система (ЕЛГО-ЛИО) и имат общ базов ритъм – валс. Музикалната геометрия на тялото и Магнитара са свързани! Към това се добавя и базовият ритъм от оркестровата симфония на Вселената. Вселенския ритъм е също валс, но в различно октави. Цялата оркестрова организация – на черното вещество в мозъка, светенето и пулсацията на Магнитара и ритъма на Вселената, работят по нова скала, която включва три нови, разширени октави – от инфрачервения, до ултравиолетовия спектър.

Нов водород… нов Живот!

водород

Така дори енергийния спектър на новия водород е изцяло различен от спектъра на стария. В новата гама присъстват и ултрачервения цвят, както и по-дълбоките нива от инфрачервените нива. Този диапазон става водещ. Вече възприемаме съвършено други енергийни спектри. И всичко това се синхронизира и съотнася към начина на мислене на хората.

Настъпи времето за категоричен и ясен избор, защото настъпи момента за преживяване на енергийният свят, а там всичко е мисловност – „каквото пожелаеш, това се случва…”. Когиталността е отговорността да осъзнае всеки самият себе си. Възможностите се увеличават… Започнаха да се проявяват различни феномени… Първият е светенето на ореола, което досега беше златисто. Причината е, че магнитното поле около Земята досега беше „твърдо“ (защитно), и задържаше генетичната информационна структура извън нас и планетата. Сега това поле става по-меко и нежно, като в същото време – много по-еластично и здраво.

Вече става важно да умеем да мислим. Да мислим, за да се отдадем към Всичко, което Е. Всичко започва да се сбъдва Тук и Сега. Вече знаем и защо…

1 thought on “Магнитар”

  1. Колкото повече човек се замисля ,изследва ,търси ,интересува се толкова повече сякаш мозъка се разширява(ако може така да се каже).Толкова повече открива ,нови неща,информации,възможности ,чудеса(направо).И сякаш вселената ,всичко се променя в резултат на това търсене и желание да знае още и още по на дълбоко и по на широко . И маи мисълта променя резултата според очакванията -можеби?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top