Търсене
Close this search box.

Здравето е трептене на нашия избор!

Д-р Фриц-Алберт Поп е немски физик, изследовател и автор на няколко книги. Той решава да разгледа как стои въпросът със светлината в клетките на един организъм. Краставицата се явява първото живо същество, в чийто клетки Поп открива светлината на живота. После се захваща с картофите, чийто клетки се оказват направо микроскопични лампи , излъчващи малки, но доловими количества светлина. Фриц-Алберт Поп кръщава светлината на живите клетки биофотони.

Биофотоните пренасят информацията, излъчваща се от всяка клетка ДНК (индивидуален код на всичко съществуващо). ДНК е истинско чудо на природата – това са две спираловидни вериги, които се преплитат една в друга и формират двойна спирала, достигаща при някои форми до два метра в разгърнат вид. Дължината пък на ДНК (взета от всички клетки в човешкото тяло) съответства на диаметъра на Слънчевата система! А според учените само 5% от ДНК се използва! Останалите 95%, наричани от тях „скрити“, боклук“, че дори и „егоистични“, всъщност са много активни – оттам идват и биофотоните.

Един от сътрудниците на д-р Поп доказва, че биофотоните действително „извират“ от ДНК, и че светлината на клетките не е като тази на електрическата крушка, а като на лазерния лъч (кохерентна). Биофотоните са управляващо начало, което отключва, спира и/или координира всички биохимични реакции в един организъм. Според учените в тялото на човека всяка секунда протичат един трилион химични реакции.

Мечтата на д-р Поп е да създаде:

нещо като скенер, в който ще вкарват човека и ще измерват излъчваните от цялото му тяло биофотони. Така посредством „свидетелствата на светлината“ ще бъдат диагностицирани не само вече съществуващи заболявания, но и намиращи се в начален стадий на развитие. Тогава би било възможно и лечението с биосветлина, съдържаща информация, от която се нуждае организмът, за да е здрав.

д-р Фриц-Алберт Поп

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Търсене
Close this search box.

Нови статии

Упражнения

Вдъхновения

Медитации

Shopping Cart
Scroll to Top